News

Tak til Setsuko Monno Bergholdt i forbindelse med formandsskiftet

Kære Ikebana medlemmer
Vi siger velkommen i bestyrelsen til Inger Tribler som ny formand og Jette Nødskov Olsen som suppleant. Inger er et kendt ansigt i klubben, og vi har oplevet mange af hendes spændende demonstrationer. Inger er meget kreativ og dygtig, og vi glæder os til et godt samarbejde.

Inger Tribler

Vi vil takke Setsuko Monno Bergholdt for hendes store arbejde som formand for klubben siden september 2011. Her i klubben har vi nydt hendes fortællinger om japanske traditioner, skikke, smagsprøver og ikke mindst hendes fantastiske dygtighed, når hun arrangerer et Ikebana arrangement. Det er altid med et tvist af noget anderledes og spændende. Udenfor klubben har Setsuko også gjort sig bemærket med sin dygtighed, bl.a. med demonstrationer og udstillinger rundt omkring, herunder for studerende på Kunstakademiet, og i Paradehuset på Frederiksberg i 2013. Da klubben holdt sin 50 års jubilæumsfest i 2015 på Tokai University European Center i Vedbæk, havde Setsuko i samarbejde med Tokai Centret arrangeret at prinsesse Marie åbnede udstillingen. Det var en spændende og stor dag. Setsuko blev hædret i 2017 med det japanske udenrigsministeriums anbefalingspris for sin indsats med at udbrede japansk kultur i Danmark. Det var en stor ære. Heldigvis bliver Setsuko i klubben og vil fungere som rådgiver, så vi stadigvæk kan nyde godt af hendes faglighed og dygtighed. Det er vi meget glade og taknemlige over.

In Friendship through Flowers
Bestyrelsen

Setsuko Monno Bergholdt
Setsuko foran sit pragtfulde ikebana arrangement, november 2011.
Setsuko in front of her magnificent ikebana arrangement, November 2011.
Setsuko modtog det japanske udenrigsministeriums anbefalingspris for sin indsats med at udbrede japansk kultur i Danmark den 17. juli 2017. Ceremonien foregik i Ambassadør Toshiro Suzukis residens.
On July 17, 2017 Ambassador Toshiro Suzuki hosted at his residence the conferment ceremony in honour of Mrs. Setsuko Monno Bergholdt, who was awarded the Japanese Foreign Minister’s Commendation prize.
Setsuko ved vores forenings 50 års jubilæumsfest 10. oktober 2015 med Prinsesse Marie som æresgæst.
Setsuko at the fiftieth jubilee celebration of Ikebana International Copenhagen Chapter on 10th of October 2015 at Tokai University European Center, Vedbæk. The celebration was honored by the presence of Princess Marie of Denmark and Countess of Monpezat.