News

Setsuko Monno Bergholdt in memoriam (1943 – 2021)

Bestyrelsen vil gerne meddele at vores tidligere formand Setsuko Monno Bergholdt (født 1943) desværre gik bort den 19. januar 2021. Vi kommer til at savne hende helt forfærdeligt meget.

D. 9. maj 2020 ved formandsskiftet skrev Setsuko følgende ord til medlemmerne:

Kære Ikebana medlemmer. Tak for de varme og hjertelige ord om mit arbejde i formandsperioden. Dette kunne slet ikke lade sig gøre uden jeres store støtte til mig hele tiden, som jeg er jer ualmindelig glad og taknemmelig for, så jeg i dag kan gå af med god samvittighed.😉
Jeg ønsker jer al mulig held og lykke som “Ikebana enthusiaster” i klubben, som Inger Tribler, den nye formand, sikkert sørger for. Pas godt på jer selv især i denne Corona tid, 😷 og jeg håber på et snarligt gensyn med jer! Kærlig hilsen, Setsuko
Link til den nye formands tak til Setsuko her